AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerle kavga etmek

Kahve falında kedilerle kavga etmek

Kahve falında kedilerle kavga etmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında kedilerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedilerin kavgasını görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediler kavga etmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına inanılır.

Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Kahve falında kediyle kavga etmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir