AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga eden iki kedi görmek

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, olumsuz haberler alacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga eden iki kedi gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kavga eden kedi görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kavga eden kediler görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında kavga edeni ayırmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında kavga edeni görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kavga eden iki adam görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kavga eden kişileri görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir