AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedileri kavga ederken görmek

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, doğru haber almaya, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında kedileri kavga ederken gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kavga ederken görmek çıkmaza düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek ailesinin de büyük olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ederek ayrılmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanları kavga ederken görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını kavga ederken görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir