AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ekmeğinin de artacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek çok para kazanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işarettir.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kediler kavga etmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavgası görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, azap çektiğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir