AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediler kavga etmek

Kahve falında kediler kavga etmek

Kahve falında kediler kavga etmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, şükrederek yaşayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kediler kavga etmek gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kedilerin kavgası görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyle kavga etmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga eden kediler görmek ruhunu güzelleştireceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kedilerin kavgasını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir