AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek

Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek

Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hakkını savunamayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve köpek kavgası gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve köpek kavgası görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında kedileri kavga ederken görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedilerle kavga etmek bunun farkına varacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında kavga eden iki kedi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret eder.

Kahve falında kedilerin kavgası görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediler kavga etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir