AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, beklenen mirasın alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet eder.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında kedilerle kavga ettiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kavga eden kediler görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyle kavga etmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavgasını görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir