AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediler ve köpekler görmek

Kahve falında kediler ve köpekler görmek

Kahve falında kediler ve köpekler görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında kediler ve köpekler gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Kahve falında kedi görünümlü köpek görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle kedi görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ve köpek ölüsü görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yalnız kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir