AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve köpek ölüsü görmek

Kahve falında kedi ve köpek ölüsü görmek

Kahve falında kedi ve köpek ölüsü görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve köpek ölüsü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında ölü kedi köpek görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ve köpek ölüsü görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Kahve falında kedi köpek ölüsü görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi ve köpek görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve kedi görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi öldüren köpek görmek bir takım sorunlar çıkacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kedi köpek beslemek işten ve güçten el etek çekileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi köpek görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir