AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle kedi görmek

Kahve falında köpekle kedi görmek

Kahve falında köpekle kedi görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle kedi gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında kedi köpek yılan görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin köpeğe dönüştüğünü görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek kesmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde kedi köpek görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında yılan kedi köpek görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir