AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yuvası görmek

Kahve falında kedi yuvası görmek

Kahve falında kedi yuvası görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yuvası gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında kediye yuva yapmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yuvası görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yuva görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında örümcek yuvası görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulur.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yuvası görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir