AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve akrep görmek

Kahve falında kedi ve akrep görmek

Kahve falında kedi ve akrep görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve akrep gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında kedi ve akrep görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep atmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrep ezmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep kavgası görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta akrep görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte akrep görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında akrebin uçtuğunu görmek kazancın yarı yarıya artacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böcek ve akrep görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir