AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebin uçtuğunu görmek

Kahve falında akrebin uçtuğunu görmek

Kahve falında akrebin uçtuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akrebin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uçan akrep görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında akrebin uçtuğunu görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep ısırdığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akrep kavgası görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrep yakalamak büyük bir ortaklığa gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında akrebi öldürmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında çok akrep görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yılanla akrep görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir