AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep atmak

Kahve falında akrep atmak

Kahve falında akrep atmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında akrep atmak gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında akrep atmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrebi atmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrebi eline almak yükünün azalacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde akrep görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz akrep görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrep ve örümcek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir