AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep kavgası görmek

Kahve falında akrep kavgası görmek

Kahve falında akrep kavgası görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, ailesini kaybedeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kapanan kapıların açılacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep kavgası gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında akrep kavgası görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli akrep görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kafada akrep görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta akrep görmek kadim dostlar edineceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve akrep görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep iğnesi görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yengeç akrep görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında akrep toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir