AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini taşlamak

Kahve falında birilerini taşlamak

Kahve falında birilerini taşlamak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında birilerini taşlamak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek koyu muhabbette kalacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini taşlamak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi taşlamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulur.

Kahve falında maymun taşlamak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam taşlamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kadın taşlamak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir