AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı kedi görmek

Kahve falında iki başlı kedi görmek

Kahve falında iki başlı kedi görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, fakirlikten kurtulmaya, büyük zorluklar geçireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında iki başlı kedi gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kedi başlı yılan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında çift başlı kedi görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, şansının da döneceğine yorulur.

Kahve falında iki başlı kedi görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan başlı kedi görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında çok başlı köpek görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz başlı kartal görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki başlı yeşil yılan görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yedi başlı yılan görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir