AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürülmeye çalışmak

Kahve falında öldürülmeye çalışmak

Kahve falında öldürülmeye çalışmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öldürülmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında hamam böceği öldürmeye çalışmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını öldürmeye çalışmak yalnız kalmak isteyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında karınca öldürmeye çalışmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanı öldürmeye çalışmak güzel bir iş fırsatına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında böcek öldürmeye çalışmak masabaşı bir işe girileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir