AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, afiyette olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında balık öldürmeye çalışmak güzel günler için yaşayacağına, hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık avlamaya çalışmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında balığı yaşatmaya çalışmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında öldürülmeye çalışmak kötü kişilere yakın olacağına, daha çok dünya malı edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir