AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran taşıdığını görmek

Kahve falında kuran taşıdığını görmek

Kahve falında kuran taşıdığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ün sahibi olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kuran taşıdığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında kuran taşıdığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşıta binmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini taşıdığını görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında birini taşıdığını görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir