AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kılı görmek

Kahve falında kedi kılı görmek

Kahve falında kedi kılı görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bol bol moral depolanacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kılı gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında kedi kılı görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında kediyi namaz kılarken görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kılı yemek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi kılı yutmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşama hevesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan kedi görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılarken kedi görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan topluluk görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının namaz kılarken görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir