Kahve falında birinin koyun kestiğini görmek

Kahve falında birinin koyun kestiğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, örnek insan olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin koyun kestiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında başkasının koyun kestiğini görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kestirmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında koyun kestiğini görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin koyun kestiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi tırnağını kestiğini görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı kestiğini görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kestirmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top