AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kara görmek

Kahve falında kedi kara görmek

Kahve falında kedi kara görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük paralar kazanılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kara gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi tutmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kişinin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kediden korkmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedi beslemek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi yavruları görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kara kedi görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir