AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi yavrusu görmek

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi yavruları görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kara yavru kedi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında yavru kara kedi görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kara kedi öldürmek âlim kişiler arasına gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi kovmak gözyaşının dineceğine, hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında çok kara kedi görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir