AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi beslemek

Kahve falında kara kedi beslemek

Kahve falında kara kedi beslemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi beslemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında kara kedi beslemek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi beslediğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında yavru kedileri beslemek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çalışmaları kötüleyeceğine yorulur.

Kahve falında kediler beslemek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kediye beslemek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir