AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi tutmak

Kahve falında kara kedi tutmak

Kahve falında kara kedi tutmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi tutmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Kahve falında kara kedi tutmak onların bir adım önüne geçeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kara yılan tutmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kara balık tutmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin öldüğünü görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakipleri mağlup edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ana baba sözü dinlemeye inanılır.

Kahve falında hamile kara kedi görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kara kedi görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir