AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakayla oynamak

Kahve falında kakayla oynamak

Kahve falında kakayla oynamak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kakayla oynamak gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kakasıyla oynamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kakayla oynamak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü kaka görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Kahve falında bebek kakası görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında insan kakası yemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka atmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir