AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, geriye doğru gideceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına kaka yapan birini görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, mevlit okutacağına delalet eder.

Kahve falında altına kaka yaptığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Kahve falında altına kaka kaçırmak istenen her şeye sahip olunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını altına yapmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında altına kaka yapmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir