AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi gibi miyavlamak

Kahve falında kedi gibi miyavlamak

Kahve falında kedi gibi miyavlamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, mal kaybına uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi gibi miyavlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında kedi gibi miyavlamak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan gibi kedi görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalettir.

Kahve falında kedi gibi fare görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında insanı kedi gibi görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi insan gibi görmek işlerin daha kötüye gideceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulur.

Kahve falında saray gibi bir ev görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir