AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi insan gibi görmek

Kahve falında kediyi insan gibi görmek

Kahve falında kediyi insan gibi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, gelirinin düşeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, geride bırakacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi insan gibi gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında insan gibi kedi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Kahve falında insanı kedi gibi görmek bereketin geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi insan gibi görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında kedi gibi fare görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi gibi miyavlamak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalettir.

Kahve falında azraili insan gibi görmek herkesin desteğinin alınacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Kahve falında insanı köpek gibi görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir