AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi boku görmek

Kahve falında kedi boku görmek

Kahve falında kedi boku görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, aile saadetinin de artacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kedi boku gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında kediyi boğulmaktan kurtarmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin boğulduğunu görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi bokunu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek helal rızka sahip olunacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi boku görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi boku yemek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir