AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçiye su vermek

Kahve falında keçiye su vermek

Kahve falında keçiye su vermek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, istediği noktalara ulaşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçiye su vermek gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında keçiye su vermek başarısının yükseleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi kanı görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında keçi postu görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında keçi görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda keçi görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında keçi çobanı olmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel keçi görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir