Kahve falında güzel keçi görmek

Kahve falında güzel keçi görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işine dört elle sarılacağına, maneviyata yöneleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel keçi gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Kahve falında güzel keçi görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında keçiyi kaybetmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında koyun keçi köpek görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi keçi görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi yaymak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında keçi çanı görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah keçi görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir