Kahve falında keçi görmek

Kahve falında keçi görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yaban keçisi görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun keçi otlatmak bir sebeple çok zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında keçinin öldüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük keçi görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah keçi yavrusu görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş keçi eti görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiden süt sağmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında keçi postu görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir