AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında keçi doğurtmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında doğuran keçi görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında keçi inek görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, malını ve canını riske edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi ve kuzu görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında keçi tırnağı görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir