AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi tırnağı görmek

Kahve falında keçi tırnağı görmek

Kahve falında keçi tırnağı görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında keçi tırnağı gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında keçi tırnağı görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi leşi görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi derisini yüzmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında keçi inek görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında keçinin saldırdığını görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir