AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi doğurduğunu görmek

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi doğurduğunu gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında keçi doğurtmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğuran keçi görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalettir.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürü keçi görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda keçi görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru keçi görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir