AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi ve keçi sütü gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında keçiden süt içmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında keçi sütü görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında süt keçisi görmek bankadaki hesabının kabaracağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında süt veren keçi görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında keçi sütü almak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sütü içmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir