AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sütü almak

Kahve falında keçi sütü almak

Kahve falında keçi sütü almak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında keçi sütü almak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında keçi sütü görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında süt keçisi görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek karısının çok mutlu olacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında keçiden süt içmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında süt veren keçi görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi sütü almak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, asosyal bir insan haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir