AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt keçisi görmek

Kahve falında süt keçisi görmek

Kahve falında süt keçisi görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iflas edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süt keçisi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi sütü görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi sütü almak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt veren keçi görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına inanılır.

Kahve falında keçi sütü içmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt içmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçiden süt sağmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi ve keçi sütü görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir