AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi derisini yüzmek

Kahve falında keçi derisini yüzmek

Kahve falında keçi derisini yüzmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, başarı kazanılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hayatının alt üst olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında keçi derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında keçi derisini yüzmek onu cesaretlendireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında keçi derisi yüzmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek artık daha dikkatli davranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işaret eder.

Kahve falında keçi derisi görmek karın artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunun derisini yüzmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin derisini yüzmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at derisi yüzmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir