AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi derisi görmek

Kahve falında keçi derisi görmek

Kahve falında keçi derisi görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi derisi gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında keçi derisi yüzmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi derisi görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi derisini yüzmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında keçi otlatmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulur.

Kahve falında dağ keçisi avlamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir