AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi beslediğini görmek

Kahve falında keçi beslediğini görmek

Kahve falında keçi beslediğini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi beslediğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Kahve falında keçi beslediğini görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi beslemek bir hastalıktan kurtulunacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında evde aslan beslemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek ticaret ehli olacağına, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe beslediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok daha fazla adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç beslemek hayattan daha zevk alacağına, kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kedi beslemek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir