AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi beslemek

Kahve falında beyaz kedi beslemek

Kahve falında beyaz kedi beslemek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kedi beslemek gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında beyaz kedi beslemek her zaman sevgi göreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavruları beslemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında kediye beslemek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi beslemek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kediyi beslediğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedileri beslemek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediler beslemek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir