AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç beslemek

Kahve falında kırlangıç beslemek

Kahve falında kırlangıç beslemek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kötü haberlerin alınacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Kahve falında kırlangıç beslemek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında kırlangıç beslemek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç balığı görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölü kırlangıç görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yavrusu görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında kırlangıç yumurtası görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında kırlangıç öldürmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırlangıç görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kırlangıç görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir