AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi beslemek

Kahve falında keçi beslemek

Kahve falında keçi beslemek çok karlı yatırımlar yapacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hastalıkların kalmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi beslemek gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek üzüntülü günler yaşanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi beslemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, önünün açık olacağına inanılır.

Kahve falında keçi beslediğini görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında karınca beslemek zengin olunacak bir işe girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru köpeği beslemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik beslemek karlı işler yapacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırtıl beslemek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük köpek beslemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir