AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaz görmek

Kahve falında beyaz kaz görmek

Kahve falında beyaz kaz görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, başarıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kaz gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaz avlamak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz yakalamak istediği gibi hareket edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz ve tavuk görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında kaz yumurtası yemek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kaz pişirmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir