AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazın yumurtladığını görmek

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kazın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek işlerinin artacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yumurta yumurtlamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir