AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yumurtlamak

Kahve falında yumurta yumurtlamak

Kahve falında yumurta yumurtlamak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta yumurtlamak gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında yumurta yumurtlamak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında yumurtladığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir