AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kaz görmek

Kahve falında yavru kaz görmek

Kahve falında yavru kaz görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kaz gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kaz ve yavrularını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında kaz ve kaz yavrusu görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine inanılır.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, eşinden yana huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında yavru kaz görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yavrusu görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kazlar görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet eder.

Kahve falında kaz sesi duymak onların yaralarına merhem olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kaz yakalamak işlerinin kapanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir